«Πορτοκάλι» – Βιολέτα Ίκαρη & Νίκος Ξύδης – 02/03/2022 – 20:00

120 

Διαθέσιμα Εισιτήρια για την παράσταση (τιμές ανά άτομο)

Ελάχιστη κατανάλωση Κρασί ή Μπύρα Ποτό
Είσοδος στο Τραπέζι 8 € 10 €
Είσοδος στο Τραπέζι – Β’ Ζώνη (Φιάλη) – 25 € (50 € τα 2 άτομα) 30 € (120 € τα 4 άτομα)

Παρατηρήσεις σχετικά με τα εισιτήρια

  • Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν όλους τους προβλεπόμενους φόρους και επιβαρύνσεις.
  • Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την τιμή θεάματος και ελάχιστης κατανάλωσης ανά άτομο.
  • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη κρασί η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε δύο (2) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.
  • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη ποτό η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε τέσσερα (4) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.

Η Βιολέτα Ίκαρη στην δεύτερη προσωπική δισκογραφική της δουλειά συνεργάζεται με τον τραγουδοποιό Νίκο Ξύδη και μας καλει στην παρουσίαση του δίσκου τους την Τετάρτη 2 Μαρτίου στη μουσική σκηνή “Σφίγγα”!

Το “Πορτοκάλι” είναι ένας ολοκληρωμένος κύκλος τραγουδιών με αρχή, μέση και τέλος. Σαν μία ταινία με 11 σπονδυλωτές ιστορίες. 

Στα τραγούδια του ανακαλύπτουμε χρώματα, αρώματα, γεύσεις και υφές φρέσκιες, δροσερές, μα ταυτόχρονα οικείες και γνώριμες. Μουσικές, στίχοι και ερμηνείες που εμπεριέχουν κάλεσμα για επικοινωνία, ανάσα ρομαντισμού ενώ πάντα, σχεδόν σαν σκανταλιά, υπάρχει και ένα κλείσιμο του ματιού στο όνειρο. Στο όνειρο που χάθηκε κι όλο το ξαναβρίσκουμε!

Με την αισθαντική φωνή και την μεστή ερμηνεία της, η Βιολέτα Ίκαρη γίνεται το πρόσωπο στα εμπνευσμένα τραγούδια του Νίκου Ξύδη και το αποτέλεσμα αυτής της καλλιτεχνικής ένωσης, το «Πορτοκάλι». 

Με άρωμα που σε ταξιδεύει σε μνήμες, με την πικρή του φλούδα να υπογραμμίζει τα κακώς κείμενα των καιρών μας, με γεύση γλυκόξινη που ζωντανεύει τις αισθήσεις.

Το «Πορτοκάλι» που μοιάζει τόσο με την ψυχή μας.

Το νέο album “Πορτοκάλι” κυκλοφορεί από την εταιρεία “Walnut”!

Είσοδος στο

Μπαρ, Τραπέζι

Ελάχιστη Κατανάλωση

Μπύρα ή Κρασί, Ποτό, Φιάλη Κρασί, Φιάλη Ποτό