The Apotihans – 01/12/2022 – 21:00

16 30 

Διαθέσιμα Εισιτήρια για την παράσταση (τιμές ανά άτομο)

Ελάχιστη κατανάλωση Κρασί ή Μπύρα Ποτό
Είσοδος στο Τραπέζι 16 € 18 €
Είσοδος στο Τραπέζι (Φιάλη) 25 € (50 € τα 2 άτομα) 30 € (120 € τα 4 άτομα)

Παρατηρήσεις σχετικά με τα εισιτήρια

  • Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν όλους τους προβλεπόμενους φόρους και επιβαρύνσεις.
  • Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την τιμή θεάματος και ελάχιστης κατανάλωσης ανά άτομο.
  • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη κρασί η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε δύο (2) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.
  • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη ποτό η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε τέσσερα (4) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.

Ήρθε η στιγμή που κανείς δεν περίμενε!

Η νέα παράσταση των Apotihans είναι γεγονός!

Ο Νίκος Ξύδης, η Βαλέρια Κουρούπη και η θρυλική μπάντα ξεκινούν την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα με μια παράσταση όπου διασκευάζουν και θα διασκεδάζουν τραγούδια μεγάλων και λιγότερο μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών με τον γνωστό, αποτυχημένο τρόπο και μας προσκαλούν σε ένα πολύχρωμο ταξίδι ενέργειας, συγκίνησης και γέλιου.

Μην το χάσει κανείς! Ψυχικό θα κάνετε…

Οι Apotihans είναι οι Νίκος Ξύδης στην κιθάρα και στο τραγούδι, Βαλέρια Κουρούπη στο τραγούδι, Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο και στο τραγούδι, Αντωνία Τσολάκη στο μπάσο και στο τραγούδι, Αλέξανδρος Ιακώβου στο βιολί και Ανδρέας Νικόλης στα τύμπανα. Τον ήχο επιμελείται ο Νίκος Λαγός.

Είσοδος στο

Μπαρ, Τραπέζι

Ελάχιστη Κατανάλωση

Μπύρα ή Κρασί, Ποτό, Φιάλη Κρασί, Φιάλη Ποτό