Γιώργος Αδαμόπουλος – 19/02/2023 – 18:00

16 30 

Διαθέσιμα Εισιτήρια για την παράσταση (τιμές ανά άτομο)

Ελάχιστη κατανάλωση Κρασί ή Μπύρα Ποτό
Είσοδος στο Τραπέζι 16 € 18 €
Είσοδος στο Τραπέζι (Φιάλη) 25 € (50 € τα 2 άτομα) 30 € (120 € τα 4 άτομα)

Παρατηρήσεις σχετικά με τα εισιτήρια

  • Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν όλους τους προβλεπόμενους φόρους και επιβαρύνσεις.
  • Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την τιμή θεάματος και ελάχιστης κατανάλωσης ανά άτομο.
  • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη κρασί η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε δύο (2) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.
  • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη ποτό η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε τέσσερα (4) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, Γιώργος Αδαμόπουλος, συναντά για πρώτη φορά το αθηναϊκό κοινό στην εμφάνιση του στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.
Μαζί του θα είναι σπουδαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως η Γιώτα Γιάννα, η Σοφία Βόσσου, η Μαρία Σουλτάτου, ο Μανώλης Καραντίνης, η Χριστιάννα Γαλιάτσου, μαζί με σημαντικούς σολίστες του μουσικού πενταγράμμου όπως ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Ευρυπίδης Νικολίδης, ο Γιάννης Σταματογιάννης και άλλοι.
Ο Γιώργος Αδαμόπουλος έχει γίνει γνωστός από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Σαν τα περιπολικά» αλλά και το ντουέτο του με τη Χριστίνα Μαραγκόζη στο «Σ’ αγαπώ φωνάζω», από το δίσκο «Εγώ ζητάω ουρανό» των Γιάννη Τζουανόπουλου και Ευρυπίδη Νικολίδη.
Στο live του στη Σφίγγα θα παρουσιάσει τα τραγούδια του αλλά και επιλογές από το μεγάλο ρεπερτόριο του ελληνικού τραγουδιού.

Καλλιτεχνική επιμέλεια – παρουσίαση Γιάννης Τζουανόπουλος.

Είσοδος στο

Μπαρ, Τραπέζι

Ελάχιστη Κατανάλωση

Μπύρα ή Κρασί, Ποτό, Φιάλη Κρασί, Φιάλη Ποτό