Μικρές Περιπλανήσεις – 09/03/2023 – 21:00

16 30 

Διαθέσιμα Εισιτήρια για την παράσταση (τιμές ανά άτομο)

Ελάχιστη κατανάλωση Κρασί ή Μπύρα Ποτό
Είσοδος στο Τραπέζι 16 € 18 €
Είσοδος στο Τραπέζι (Φιάλη) 25 € (50 € τα 2 άτομα) 30 € (120 € τα 4 άτομα)

Παρατηρήσεις σχετικά με τα εισιτήρια

  • Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν όλους τους προβλεπόμενους φόρους και επιβαρύνσεις.
  • Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την τιμή θεάματος και ελάχιστης κατανάλωσης ανά άτομο.
  • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη κρασί η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε δύο (2) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.
  • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη ποτό η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε τέσσερα (4) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.

Οι Μικρές Περιπλανήσεις είναι παρέα, μια παρέα που της αρέσει να κάνει μικρά και φαινομενικά άσκοπα τριγυρίσματα στους δρόμους του ελληνικού τραγουδιού.

Οι «Μικρές Περιπλανήσεις» δηλαδή ο Νίκος Αρμπιλιάς ,ο Μάνθος Αρμπελιάς, ο Χρήστος Γαμβρέλλης,ο Γιάννης Κολοβός, ο Γιάννης Παπαστεργίου  ,είναι οι τελευταίοι πειρατές της Μεσογείου, του ανατολικού Αιγαίου. τα τραγούδια τους μιλάνε για σκέψεις κρυφές και για αισθήματα ελευθερίας εδώ και 30 χρόνια  και μας ξανά συστήνονται μέσα από  τις ταξιδιάρικες μελωδίες τους που ξεκινούν από την Κω και αντιλαλούν σε κάθε ακρογιαλιά και κορυφή βουνού.

Οι Μικρές Περιπλανήσεις επιστρέφουν με νέο δίσκο και με μια νέα περιοδεία στην Ελλάδα με πρώτο σταθμό στην Αθήνα  και  στην μουσική σκηνή Σφίγγα  την Πέμπτη 09 Μαρτίου .  

Παραγωγή :Δημήτρης Μίχαλος /fANTASIA Music 

Είσοδος στο

Μπαρ, Τραπέζι

Ελάχιστη Κατανάλωση

Μπύρα ή Κρασί, Ποτό, Φιάλη Κρασί, Φιάλη Ποτό