Νικήτας Βοστάνης: “Το παλιό δισκάκι” – 28/05/2023 – 21:00

30 

Είσοδος Ελεύθερη

Διαθέσιμα Εισιτήρια για την παράσταση (τιμές ανά άτομο)

Ελάχιστη κατανάλωση Κρασί ή Μπύρα Ποτό
Είσοδος στο Τραπέζι 8 € 10 €
Είσοδος στο Τραπέζι (Φιάλη) 25 € (50 € τα 2 άτομα) 30 € (120 € τα 4 άτομα)

Παρατηρήσεις σχετικά με τα εισιτήρια

 • Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν όλους τους προβλεπόμενους φόρους και επιβαρύνσεις.
 • Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την τιμή θεάματος και ελάχιστης κατανάλωσης ανά άτομο.
 • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη κρασί η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε δύο (2) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.
 • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη ποτό η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε τέσσερα (4) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.

Παρατηρήσεις σχετικά με τα εισιτήρια

 • Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν όλους τους προβλεπόμενους φόρους και επιβαρύνσεις.
 • Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την τιμή θεάματος και ελάχιστης κατανάλωσης ανά άτομο.
 • Τα εισιτήρια αφορούν θέσεις και όχι τραπέζι εκτός εάν η εκάστοτε παρέα πληροί το αριθμό θέσεων του συγκεκριμένου τραπεζιού.

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 9.00 μ.μ στην μουσική σκηνή Σφίγγα παρουσιάζεται η νέα κυκλοφορία από τον Καθρέφτη ήχων αληθινών, με τραγούδια του Νικήτα Βοστάνη, σε συνεργασία με μια παρέα στιχουργών, μουσικών και ερμηνευτών.

Στο άλμπουμ τραγουδούν οι Λένα Αλκαίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Κώστας Αραβαντινός, Κώστας Μάντζιος, Μαρίνα Μανωλάκου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αφεντούλα Ραζέλη, Γιώργος Ρήγας, και ο Δάκης.

Η παρουσίαση θα γίνει με ζωντανή ορχήστρα και την παρουσία των συμμετεχόντων τραγουδιστών, εκτός βέβαια από τον Δάκη για τον οποίο η συμμετοχή στο “Παλιό δισκάκι”  ήταν η τελευταία του ηχογράφηση.

Διατηρώντας την ατμόσφαιρα και το δημιουργικό πνεύμα που υπήρχε στους παλιούς δίσκους 45 στροφών, ο Νικήτας Βοστάνης μάζεψε σκόρπια και μεμονωμένα τραγούδια του που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια που συνυπάρχουν σε αυτήν την ενότητα τραγουδιών.

Στίχους υπογράφουν αλφαβητικά οι Κώστας Κοντογιάννης, Κώστας Μπαλαχούτης, Μίρκα Παπαδημητρίου, Γιώργος Σιδέρης, Δημήτρης Στεφανάκης.

Συνεπής στην καλλιτεχνική του πορεία, ο Νικήτας Βοστάνης, παρουσιάζει ολοκληρωμένες ενότητες τραγουδιών. “Το Παλιό Δισκάκι” είναι ο έβδομος δίσκος του. Διατηρεί πάντα στις μελωδίες του μια εξωστρεφή μεσογειακή διάθεση που μας ταξιδεύει μελωδικά σε ακούσματα από το λαϊκό τραγούδι, την παραδοσιακή μουσική της ευρύτερης περιοχής από τα Βαλκάνια, το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο μέχρι λατινοαμερικάνικα μοτίβα που ακούγονται στο ομότιτλο τραγούδι του δίσκου.

Ο Νικήτας  Βοστάνης γράφει:  “Χρειάστηκαν μερικά χρόνια από τότε που κάποιες σκέψεις με καλούς φίλους, μαζί με την αγάπη για το ελληνικό τραγούδι που μας ενώνει, μας οδήγησαν εδώ: να κρατάμε στα χέρια μας “Το παλιό δισκάκι” ! Τραγούδια σημερινά, γραμμένα σιγά – σιγά μέσα σ’ αυτά τα χρόνια, που τα ερμηνεύουν εξαίρετοι τραγουδιστές της παλιάς και νέας γενιάς, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό ύφος. Τα μαζέψαμε όλα αυτά στο “Παλιό δισκάκι” με τη σημερινή τεχνολογία του CD, δουλεμένα όμως με την αγάπη και το μεράκι των παλιών 45αριών: όλα τα όργανα είναι φυσικά και παιγμένα  από μουσικούς τους οποίους και ευχαριστώ. Ευχαριστώ, επίσης, τους τραγουδιστές και τους στιχουργούς που αγκάλιασαν αυτήν τη δουλειά με πολλή αγάπη.  Καλή ακρόαση Νικήτας Βοστάνης”.

Ο παραγωγός του δίσκου Μωυσής Ασέρ, συμπληρώνει με το σχόλιο του στο εξώφυλλο του CD: “Από το 2004, μέχρι σήμερα με το Νικήτα Βοστάνη έχουμε μια σταθερή και δημιουργική συνεργασία καθώς και μια φιλική σχέση. Ο “Αλεξανδρινός”  Νικήτας είναι από τους δημιουργούς “παλαιάς κοπής”  που προτείνει ολοκληρωμένους κύκλους τραγουδιών με χαρακτήρα και ατμόσφαιρα. “Το παλιό δισκάκι” είναι μια συλλογή σκόρπιων τραγουδιών και μια πολυπρόσωπη  συνάντηση ανθρώπων του τραγουδιού από την παλαιότερη και την νεότερη γενιά (τραγουδιστές, μουσικούς και στιχουργούς). Ιδιαίτερη τιμή  η παρουσία της Πίτσας Παπαδοπούλου και του αγαπημένου, επίσης “Αλεξανδρινού”,  Δάκη.”

Τα τραγούδια κυκλοφορούν σε CD πολυτελούς έκδοσης με 20σέλιδο φυλλάδιο (στέλνεται και με αντικαταβολή), ενώ παράλληλα μπορείτε να τα αναζητήσετε στις ψηφιακές πλατφόρμες και στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες:
Download & Streaming links
▶https://orcd.co/paliodiskakivostanis
Youtube Play List
▶Youtube https://bit.ly/307uRR5
(p) & (c) musicmirror 2020 / www.musicmirror.gr

2. Όροι αγοράς εισιτηρίων

 1. Η αγορά κάθε εισιτηρίου ισχύει μόνο για ένα άτομο και αποκλειστικά και μόνο για την ημερομηνία, εκδήλωση/ διοργάνωση και θέση για την οποία έχει εκδοθεί, διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον κάτοχο.
  Ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί ως «Αμιγής». Ως εκ τούτου η είσοδος σε θεατές επιτρέπεται μόνο κατόπιν επίδειξης:
  α) έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή β) πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.
 2. Σε θεατές που δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος και δεν προβλέπεται ακύρωση εισιτηρίου ούτε επιστροφή χρημάτων.
 3. Έγκυρα θεωρούνται μόνο τα εισιτήρια που πωλούνται στα επίσημα σημεία πώλησης. Η Μουσική Σκηνή Σφίγγα ουδεμία ευθύνη φέρει για τα εισιτήρια η αγορά των οποίων έχει γίνει από οποιοδήποτε άλλο (φυσικό ή ηλεκτρονικό) κανάλι πώλησης, που δεν ανήκει στο επίσημο δίκτυό της.
 4. Δεν θα γίνουν δεκτές αλλαγές εισιτηρίων μετά την αγορά και πληρωμή τους.
 5. Η αγορά του εισιτηρίου σας παρέχει το δικαίωμα να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μόνο εάν ο αγοραστής του εισιτηρίου αποδεχτεί και τηρήσει τους όρους λειτουργίας του χώρου.
 6. Απαγορεύεται η μεταφορά φιαλών, μεταλλικών κουτιών αναψυκτικών, όπλων, εύφλεκτων υλικών, καθώς και άλλων αιχμηρών και επικίνδυνων αντικειμένων στις εγκαταστάσεις του χώρου.
 7. Απαγορεύεται η χρήση οπτικοακουστικών μέσων (Βιντεοσκόπηση, Μαγνητοφώνηση, Φωτογράφηση της εκδήλωσης ή μέρους αυτής). Ο κάτοχος του εισιτηρίου αποδέχεται ότι οι διοργανωτές θα έχουν το δικαίωμα ελέγχου των παραπάνω, σέβεται, αποδέχεται και πειθαρχεί στους κανόνες ασφαλείας και τους κανονισμούς πρέπουσας παρουσίας που ορίζονται στην εγκατάσταση από το διοργανωτή.
 8. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ατυχήματα ή ζημιές υλικών αντικειμένων που θα προκύψουν από την απρεπή συμπεριφορά του κοινού.
 9. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο της εκδήλωσης. Στην περίπτωση αυτή τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται αλλά ισχύουν τα ίδια.
 10. Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, ανωτέρας βίας, κακών καιρικών συνθηκών κλπ., οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.
 11. Σε περίπτωση οριστικής ματαίωσης της εκδήλωσης τα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται εντός χρόνου και από τα σημεία που θα ανακοινώνει με σχετική ειδοποίηση του κοινού ο διοργανωτής.
 12. Σε περιπτώσεις που εγκριθεί η επιστροφή εισιτηρίων, ανεξαρτήτως αιτιολογίας, θα επιστρέφεται μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου και όχι οι επιπλέον χρεώσεις ανά εισιτήριο.
 13. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του αντιτίμου δεν θα είναι δυνατή μετά το τέλος της καλλιτεχνικής περιόδου εντός της οποίας πραγματοποιήθηκε η ματαίωση.
 14. Οι ταξιθέτες και το προσωπικό ασφαλείας έχουν το δικαίωμα να απομακρύνουν από το χώρο της εκδήλωσης θεατή/ θεατές που παρακωλύουν με την συμπεριφορά τους την ομαλή εξέλιξη του θεάματος ή /και το δικαίωμα των υπόλοιπων θεατών να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
 15. Οι ταξιθέτες και το προσωπικό ασφαλείας βρίσκονται στο χώρο με σκοπό την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, καθώς και την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις των ταξιθετών και του προσωπικού ασφαλείας.
 16. Οι ταξιθέτες και το προσωπικό ασφαλείας διατηρούν το δικαίωμα να μετακινήσουν θεατές από τις θέσεις τους σε άλλες, αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο για υγειονομικούς λόγους.
 17. Μέρη της εκδήλωσης πιθανόν να βιντεοσκοπούνται από τον διοργανωτή. Ο κάτοχος του εισιτηρίου δηλώνει ρητά ότι η τυχόν εμφάνισή του επί της μαγνητοσκόπησης ή βιντεοσκόπησης της εκδήλωσης εκ μέρους του παραγωγού δεν προσβάλλει την προσωπικότητά του ή οποιοδήποτε άλλο δικαίωμά του και ως εκ τούτου ουδεμία απαίτηση έχει έναντι του παραγωγού ή της διοργανώτριας εταιρείας ή της Μουσικής Σκηνής Σφίγγα.
 18. Σεβόμαστε και εκτιμούμε το ιδιωτικό απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών μας ενώ πάντα θα συμμορφωνόμαστε πάντοτε με οποιαδήποτε εν ισχύ νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων.
 19. Οι ανωτέρω όροι ενδέχεται να εμπλουτιστούν/ αναβαθμιστούν/ τροποποιηθούν βάσει αλλαγών νομοθεσίας. Η πιο ενημερωμένη εκδοχή θα είναι πάντα αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Μουσικής Σκηνής Σφίγγα.