Νικήτας Βοστάνης: “Το παλιό δισκάκι” – 28/05/2023 – 21:00

30 

Είσοδος Ελεύθερη

Διαθέσιμα Εισιτήρια για την παράσταση (τιμές ανά άτομο)

Ελάχιστη κατανάλωση Κρασί ή Μπύρα Ποτό
Είσοδος στο Τραπέζι 8 € 10 €
Είσοδος στο Τραπέζι (Φιάλη) 25 € (50 € τα 2 άτομα) 30 € (120 € τα 4 άτομα)

Παρατηρήσεις σχετικά με τα εισιτήρια

  • Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν όλους τους προβλεπόμενους φόρους και επιβαρύνσεις.
  • Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την τιμή θεάματος και ελάχιστης κατανάλωσης ανά άτομο.
  • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη κρασί η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε δύο (2) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.
  • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη ποτό η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε τέσσερα (4) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.

Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 9.00 μ.μ στην μουσική σκηνή Σφίγγα παρουσιάζεται η νέα κυκλοφορία από τον Καθρέφτη ήχων αληθινών, με τραγούδια του Νικήτα Βοστάνη, σε συνεργασία με μια παρέα στιχουργών, μουσικών και ερμηνευτών.

Στο άλμπουμ τραγουδούν οι Λένα Αλκαίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Κώστας Αραβαντινός, Κώστας Μάντζιος, Μαρίνα Μανωλάκου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αφεντούλα Ραζέλη, Γιώργος Ρήγας, και ο Δάκης.

Η παρουσίαση θα γίνει με ζωντανή ορχήστρα και την παρουσία των συμμετεχόντων τραγουδιστών, εκτός βέβαια από τον Δάκη για τον οποίο η συμμετοχή στο “Παλιό δισκάκι”  ήταν η τελευταία του ηχογράφηση.

Διατηρώντας την ατμόσφαιρα και το δημιουργικό πνεύμα που υπήρχε στους παλιούς δίσκους 45 στροφών, ο Νικήτας Βοστάνης μάζεψε σκόρπια και μεμονωμένα τραγούδια του που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια που συνυπάρχουν σε αυτήν την ενότητα τραγουδιών.

Στίχους υπογράφουν αλφαβητικά οι Κώστας Κοντογιάννης, Κώστας Μπαλαχούτης, Μίρκα Παπαδημητρίου, Γιώργος Σιδέρης, Δημήτρης Στεφανάκης.

Συνεπής στην καλλιτεχνική του πορεία, ο Νικήτας Βοστάνης, παρουσιάζει ολοκληρωμένες ενότητες τραγουδιών. “Το Παλιό Δισκάκι” είναι ο έβδομος δίσκος του. Διατηρεί πάντα στις μελωδίες του μια εξωστρεφή μεσογειακή διάθεση που μας ταξιδεύει μελωδικά σε ακούσματα από το λαϊκό τραγούδι, την παραδοσιακή μουσική της ευρύτερης περιοχής από τα Βαλκάνια, το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο μέχρι λατινοαμερικάνικα μοτίβα που ακούγονται στο ομότιτλο τραγούδι του δίσκου.

Ο Νικήτας  Βοστάνης γράφει:  “Χρειάστηκαν μερικά χρόνια από τότε που κάποιες σκέψεις με καλούς φίλους, μαζί με την αγάπη για το ελληνικό τραγούδι που μας ενώνει, μας οδήγησαν εδώ: να κρατάμε στα χέρια μας “Το παλιό δισκάκι” ! Τραγούδια σημερινά, γραμμένα σιγά – σιγά μέσα σ’ αυτά τα χρόνια, που τα ερμηνεύουν εξαίρετοι τραγουδιστές της παλιάς και νέας γενιάς, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό ύφος. Τα μαζέψαμε όλα αυτά στο “Παλιό δισκάκι” με τη σημερινή τεχνολογία του CD, δουλεμένα όμως με την αγάπη και το μεράκι των παλιών 45αριών: όλα τα όργανα είναι φυσικά και παιγμένα  από μουσικούς τους οποίους και ευχαριστώ. Ευχαριστώ, επίσης, τους τραγουδιστές και τους στιχουργούς που αγκάλιασαν αυτήν τη δουλειά με πολλή αγάπη.  Καλή ακρόαση Νικήτας Βοστάνης”.

Ο παραγωγός του δίσκου Μωυσής Ασέρ, συμπληρώνει με το σχόλιο του στο εξώφυλλο του CD: “Από το 2004, μέχρι σήμερα με το Νικήτα Βοστάνη έχουμε μια σταθερή και δημιουργική συνεργασία καθώς και μια φιλική σχέση. Ο “Αλεξανδρινός”  Νικήτας είναι από τους δημιουργούς “παλαιάς κοπής”  που προτείνει ολοκληρωμένους κύκλους τραγουδιών με χαρακτήρα και ατμόσφαιρα. “Το παλιό δισκάκι” είναι μια συλλογή σκόρπιων τραγουδιών και μια πολυπρόσωπη  συνάντηση ανθρώπων του τραγουδιού από την παλαιότερη και την νεότερη γενιά (τραγουδιστές, μουσικούς και στιχουργούς). Ιδιαίτερη τιμή  η παρουσία της Πίτσας Παπαδοπούλου και του αγαπημένου, επίσης “Αλεξανδρινού”,  Δάκη.”

Τα τραγούδια κυκλοφορούν σε CD πολυτελούς έκδοσης με 20σέλιδο φυλλάδιο (στέλνεται και με αντικαταβολή), ενώ παράλληλα μπορείτε να τα αναζητήσετε στις ψηφιακές πλατφόρμες και στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες:
Download & Streaming links
▶https://orcd.co/paliodiskakivostanis
Youtube Play List
▶Youtube https://bit.ly/307uRR5
(p) & (c) musicmirror 2020 / www.musicmirror.gr

Είσοδος στο

Μπαρ, Τραπέζι

Ελάχιστη Κατανάλωση

Μπύρα ή Κρασί, Ποτό, Φιάλη Κρασί, Φιάλη Ποτό