Αντωνης Μιτζελος – 30/10/2023 – 21:00

12 35 

Διαθέσιμα Εισιτήρια για την παράσταση (τιμές ανά άτομο)

Εισιτήριο Θεάματος χωρίς κατανάλωση αλκοόλ
Εισιτήριο Θεάματος 12 €
Εισιτήριο Θεάματος με κατανάλωση αλκόολ
Κρασί ή Μπύρα Ποτό
Εισιτήριο Θεάματος 19 € 21 €
Τραπέζι Φιάλη 30 € 35 €

Παρατηρήσεις σχετικά με τα εισιτήρια

 • Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν όλους τους προβλεπόμενους φόρους και επιβαρύνσεις.
 • Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την τιμή θεάματος και ελάχιστης κατανάλωσης ανά άτομο.
 • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη κρασί η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε δύο (2) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.
 • Στις κρατήσεις τραπεζιών με φιάλη ποτό η ελάχιστη κατανάλωση αναλογεί σε τέσσερα (4) άτομα και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.

Παρατηρήσεις σχετικά με τα εισιτήρια

 • Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν όλους τους προβλεπόμενους φόρους και επιβαρύνσεις.
 • Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την τιμή θεάματος και ελάχιστης κατανάλωσης ανά άτομο.
 • Τα εισιτήρια αφορούν θέσεις και όχι τραπέζι εκτός εάν η εκάστοτε παρέα πληροί το αριθμό θέσεων του συγκεκριμένου τραπεζιού.

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Ο Αντώνης Μιτζέλος, συνθέτης, βιρτουόζος κιθαρίστας με διεθνή αποδοχή και ερμηνευτής, έχει αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα στην σύγχρονη ελληνική μουσική από την εποχή των θρυλικών «Τερμιτών» μέχρι και σήμερα.

Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της μουσικής δημιουργίας και διασκέδασης, μετά από την επιτυχημένη πρεμιέρα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου συνεχίζει να παρουσιάζει στην Μουσική Σκηνή Σφίγγα τις Δευτέρες 30/10, 13/11 και 27/11, ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα ηλεκτρικά τραγούδια του, που έγιναν επιτυχίες από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα και που συνεχίζουν να ξεσηκώνουν σε όλες τις συναυλίες.

Η εμφάνιση στις 30 Οκτωβρίου γίνεται με αφορμή την στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”.

Τα «Πόσο σε θέλω», «Με το ίδιο μακό», «Πως Μπορώ», «Σκληρή μουσική», «Σκόνη», «Φτάνει που κλαίμε», «Φλασάκι», «Φύλακας Άγγελος» είναι μόνο κάποια από αυτά που θα ακουστούν μαζί με τα «Ρίτα Ριτάκι» και το «Εσύ μού ‘πες πως μ αγαπάς» σε ένα πρόγραμμα με πολύ κέφι, χαρά μα και στιγμές με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

Φυσικά δεν θα λείψει ένα μικρό αφιέρωμα στους ΤΕΡΜΙΤΕΣ και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τραγούδια που αγαπήσαμε, που χορέψαμε, που ερωτευτήκαμε και πονέσαμε, τόσο του Αντώνη Μιτζέλου όσο και άλλων καλλιτεχνών, παρουσιάζονται όλα μαζεμένα, σε μια αγκαλιά με φρεσκάδα και διάθεση για χορό. Ένα ξεχωριστό ροκ πάρτι, δίχως μουσικά αινίγματα αλλά με ανεβασμένη διάθεση και αγαπημένα Ελληνικά ροκ τραγούδια. Δεν θα λείψουν οι «ιστορίες απ τα παλιά» μα και τα καινούργια τραγούδια του συνθέτη όπως το συγκινητικό «Εγώ είμαι εδώ και μη σε νοιάζει» που ερμήνευσε ο ίδιος με μοναδικό τρόπο.

Μαζί του είναι η Χριστίνα Γκόλια μια σύγχρονη εξαιρετική τραγουδίστρια και ηθοποιός που ερμηνεύει Ελληνικό και ξενόγλωσσο ρεπερτόριο με την ίδια άνεση και που έχει συνεργαστεί πρόσφατα με τον Αντώνη Μιτζέλο δισκογραφικά, ερμηνεύοντας το τραγούδι του «Δώσε μου λίγο σημασία» (στίχοι Ρ. Ρούσση) που αγαπήθηκε ήδη από το κοινό.

Συμμετέχουν οι The Final Act, είναι ένα συγκρότημα της ελληνικής περιφέρειας, που γράφουν μουσική με Ελληνικό στίχο. Zούν και εργάζονται στην Κόρινθο. Η μουσική για  αυτούς δεν είναι τρόπος επιβίωσης αλλά τρόπος ζωής. Συνεργάζονται συχνά με τον Αντώνη Μιτζέλο σε συναυλίες με «εκρηκτικό» αποτέλεσμα.

Φιλοξενούμενη του Αντώνη την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς είναι η Λίνα Ροδοπούλου με την αισθαντική της φωνή και την κέλτικη άρπα, η οποία καλείται να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη όπως το «Δεν απαντά» αλλά και παραδοσιακά τραγούδια. Η ατμόσφαιρα της βραδιάς θα εξελιχτεί σε κλίμα άκρως μυσταγωγικό, σε ένα ταξίδι με τα τραγούδια να ζωντανεύουν σε μια νέα ονειρική διάσταση υπό τον ήχο της κέλτικης άρπας, όπου η παράδοση αναδεικνύεται μέσω μιας διαφορετικής αισθητικής! Μια βραδιά πλημμυρισμένη με ευφάνταστες και εναλλασσόμενες μουσικές εκπλήξεις! Μια παράσταση δίχως αινίγματα γεμάτη από ψυχαγωγία, προσωπική επικοινωνία, ποιοτική μουσική και χαρά! Να είστε όλοι εκεί!

Line up:
Αντώνης Μιτζέλος, τραγούδι και κιθάρες
Λίνα Ροδοπούλου, τραγούδι και Κέλτικη άρπα
Χριστίνα Γκόλια, τραγούδι
Πάνος Περιβολάρης, τραγούδι
Νίκος Κωνσταντέλος, τρομπέτα
Γιώργος Παππάς, κιθάρα
Γιώργος Αλμπάνης, μπάσο
Κώστας Κοντόπουλος, τύμπανα
Διαμαντής Καλαφατιάδης, πλήκτρα-πιάνο
Σάκης Κατσάτσος, μπάσο
Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος, τύμπανα

2. Όροι αγοράς εισιτηρίων

 1. Η αγορά κάθε εισιτηρίου ισχύει μόνο για ένα άτομο και αποκλειστικά και μόνο για την ημερομηνία, εκδήλωση/ διοργάνωση και θέση για την οποία έχει εκδοθεί, διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον κάτοχο.
  Ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί ως «Αμιγής». Ως εκ τούτου η είσοδος σε θεατές επιτρέπεται μόνο κατόπιν επίδειξης:
  α) έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή β) πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.
 2. Σε θεατές που δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος και δεν προβλέπεται ακύρωση εισιτηρίου ούτε επιστροφή χρημάτων.
 3. Έγκυρα θεωρούνται μόνο τα εισιτήρια που πωλούνται στα επίσημα σημεία πώλησης. Η Μουσική Σκηνή Σφίγγα ουδεμία ευθύνη φέρει για τα εισιτήρια η αγορά των οποίων έχει γίνει από οποιοδήποτε άλλο (φυσικό ή ηλεκτρονικό) κανάλι πώλησης, που δεν ανήκει στο επίσημο δίκτυό της.
 4. Δεν θα γίνουν δεκτές αλλαγές εισιτηρίων μετά την αγορά και πληρωμή τους.
 5. Η αγορά του εισιτηρίου σας παρέχει το δικαίωμα να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μόνο εάν ο αγοραστής του εισιτηρίου αποδεχτεί και τηρήσει τους όρους λειτουργίας του χώρου.
 6. Απαγορεύεται η μεταφορά φιαλών, μεταλλικών κουτιών αναψυκτικών, όπλων, εύφλεκτων υλικών, καθώς και άλλων αιχμηρών και επικίνδυνων αντικειμένων στις εγκαταστάσεις του χώρου.
 7. Απαγορεύεται η χρήση οπτικοακουστικών μέσων (Βιντεοσκόπηση, Μαγνητοφώνηση, Φωτογράφηση της εκδήλωσης ή μέρους αυτής). Ο κάτοχος του εισιτηρίου αποδέχεται ότι οι διοργανωτές θα έχουν το δικαίωμα ελέγχου των παραπάνω, σέβεται, αποδέχεται και πειθαρχεί στους κανόνες ασφαλείας και τους κανονισμούς πρέπουσας παρουσίας που ορίζονται στην εγκατάσταση από το διοργανωτή.
 8. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ατυχήματα ή ζημιές υλικών αντικειμένων που θα προκύψουν από την απρεπή συμπεριφορά του κοινού.
 9. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο της εκδήλωσης. Στην περίπτωση αυτή τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται αλλά ισχύουν τα ίδια.
 10. Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, ανωτέρας βίας, κακών καιρικών συνθηκών κλπ., οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.
 11. Σε περίπτωση οριστικής ματαίωσης της εκδήλωσης τα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται εντός χρόνου και από τα σημεία που θα ανακοινώνει με σχετική ειδοποίηση του κοινού ο διοργανωτής.
 12. Σε περιπτώσεις που εγκριθεί η επιστροφή εισιτηρίων, ανεξαρτήτως αιτιολογίας, θα επιστρέφεται μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου και όχι οι επιπλέον χρεώσεις ανά εισιτήριο.
 13. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του αντιτίμου δεν θα είναι δυνατή μετά το τέλος της καλλιτεχνικής περιόδου εντός της οποίας πραγματοποιήθηκε η ματαίωση.
 14. Οι ταξιθέτες και το προσωπικό ασφαλείας έχουν το δικαίωμα να απομακρύνουν από το χώρο της εκδήλωσης θεατή/ θεατές που παρακωλύουν με την συμπεριφορά τους την ομαλή εξέλιξη του θεάματος ή /και το δικαίωμα των υπόλοιπων θεατών να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
 15. Οι ταξιθέτες και το προσωπικό ασφαλείας βρίσκονται στο χώρο με σκοπό την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, καθώς και την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις των ταξιθετών και του προσωπικού ασφαλείας.
 16. Οι ταξιθέτες και το προσωπικό ασφαλείας διατηρούν το δικαίωμα να μετακινήσουν θεατές από τις θέσεις τους σε άλλες, αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο για υγειονομικούς λόγους.
 17. Μέρη της εκδήλωσης πιθανόν να βιντεοσκοπούνται από τον διοργανωτή. Ο κάτοχος του εισιτηρίου δηλώνει ρητά ότι η τυχόν εμφάνισή του επί της μαγνητοσκόπησης ή βιντεοσκόπησης της εκδήλωσης εκ μέρους του παραγωγού δεν προσβάλλει την προσωπικότητά του ή οποιοδήποτε άλλο δικαίωμά του και ως εκ τούτου ουδεμία απαίτηση έχει έναντι του παραγωγού ή της διοργανώτριας εταιρείας ή της Μουσικής Σκηνής Σφίγγα.
 18. Σεβόμαστε και εκτιμούμε το ιδιωτικό απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών μας ενώ πάντα θα συμμορφωνόμαστε πάντοτε με οποιαδήποτε εν ισχύ νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων.
 19. Οι ανωτέρω όροι ενδέχεται να εμπλουτιστούν/ αναβαθμιστούν/ τροποποιηθούν βάσει αλλαγών νομοθεσίας. Η πιο ενημερωμένη εκδοχή θα είναι πάντα αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Μουσικής Σκηνής Σφίγγα.